BELA'S PAGE
Home

Fotot e Rugoves

Kontaktoni 

Sqarime

Fotot e Femijeve

Fotot e Femijeve

Fotot ne Det

Fotot nga qytete te ndryshme

Foto e marteses

Fotot te tjera

Fotot me shoqrin time

Foto te tjera

Foto te tjera

Foto te tjera


 


Nese doni dhe tjera foto futunu edhe tek. www.rugova.dreamstation.com edhe ketu gjeni foto te bukura.
src="http://update.videoegg.com/flash/proxy.swf?jsver=1.4" FlashVars="jsver=1.4&MMdoctitle=hi5 - Fitim - Flash Player Installation&MMplayerType=ActiveX&MMredirectURL=http://www.hi5.com/friend/addFriend.do&skin=skins/hi5&wmode=transparent&autoPlay=false&file=http://hi5.263.download.videoegg.com/gid370/cid1275/6D/KR/1161200176Bs7h02GRSp0eVc3wYt9R&rootUrl=http://update.videoegg.com/flash/player&swfpath=http://update.videoegg.com/flash/proxy.swf?jsver=1.4" quality="high" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" scale="noscale" wmode="transparent" width="400" height="332" name="VE_Player" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed> 

FOTO NGA RUGOVA: "Lugu i Shkodres"


 


Per me shume mund te futeni dhe tek faqja www.forumishqiptar.com  tek galerija e fotove,fotot nga peja aty mund te gjeni mjaft foto te mijat.Gjithashtu dhe tek "disa foto te mija"postuar nga Bela70 

 

 

 


Dergoni email


 


4514